خبرنامه امیرکبیر: دانشجویان دانشکده خبر با گذشت یک هفته از برگزاری تریبون آزاد در این دانشکده و بیپاسخ ماندن مطالبات صنفی، اقدام به برگزاری تحصن کردند. دانشجویان پس از تحصن در سالن دانشکده و برگزاری تریبون آزاد، در حالی که هیچیک از مسئولان دانشکده خبر حاضر به حضور در بین آنها نشدند به سمت اتاق رییس حرکت کردند.
به گزارش خبرنامه امیرکبیر، ساعت ۱۲:۳۰ دانشجویان از سلفگالری دانشکده خبر به سمت سالن دانشکده حرکت کرده و در مقابل نگهبانی متحصن شدند. در ادامه، یکی از دانشجویان با اشاره به تریبون آزاد هفته گذشته و بیان خواستههای به حق صنفی، گفت: ما هفته گذشته درخواستهایمان را که بارها به شکلهای مختلف بیان کرده بودیم، بار دیگر در قالب تریبون آزاد دانشجویی عنوان کردیم اما پس از حدود دو ساعت هیچیک از مسئولان دانشکده به جمع ما نیامدند تا پاسخی بدهند.
گلبو فیوضی افزود: امروز پس از گذشت یک هفته و بیپاسخ ماندن مطالبات کهنه دانشجویان دانشکده خبر، بار دیگر اینبار در سالن اصلی دانشکده جمع میشویم و منتظر مسئولان و رییس دانشکد ه خبر میمانیم تا در جمع ما حضور یابند.
سپس یکی دیگر از دانشجویان گفت: چرا مسئولان دانشکده خبر حتی این قدر برای دانشجویان ارزش قایل نیستند که حتی به جمع دانشجویان بیایند و صحبتهایشان را بشنوند؟ چرا رییس دانشکده خبر جوابی نمیدهد؟ آیا حرفهای ما را نمیشنود؟ مگر ما دانشجوی دانشکده خبر نیستیم؟ ما آمدهایم به دانشکده تا به آموزهها و سوادمان افزوده شود اما اساتیدی که به دانشکده خبر دعوت شدهاند از سطح علمی پایینتری نسبت به دانشجویان برخورداند.
در ادامه یکی دیگر از دانشجویان اظهار کرد: هفته گذشته مطالباتمان که موضوع تشکل مستقل دانشجویی، نشریات دانشجویی، بحث ۲۰ برابر شدن یکباره قیمت غذا، اساتید نالایق و کمسواد و … بود را مطرح کردیم و یک هفته منتظر ماندیم تا کسی به ما پاسخ دهد. اسامی دانشجویان را به بورد زدهاند که بهخاطر ندادن شهریه بیایند مرخصی بگیرند. فرجی ادامه داد: رییس دانشکده باید شرمنده باشد که اسم دانشجویش به خاطر ندادن شهریه به بورد بخورد. حالا نیز قیمت غذای دانشجویی را از یکصد تومان به دو هزار تومان رساندهاند که ظلم بزرگی به دانشجویان است. اگر دانشکده خبر یک تشکل دانشجویی مستقل داشت تا در شورای دانشکده و تصمیمگیریهای آن نقش داشته باشد، شاید حالا وضع دیگری داشتیم. مسئولان دانشکده خبر انجمن دانشجویان دانشکده را لغو مجوز کردند و تمام تلاش ما در دانشکده خبر و حتی وزارت علوم برای گرفتن مجوز انجمن اسلامی دانشجویان بینتیجه ماند.
احسان مازندارنی، یکی دیگر از دانشجویانی بود که صحبت کرد.
وی اظهار کرد: تمام امکاناتی که یک دانشجو میتوانست داشته باشد را از ما دانشجویان گرفتند. آیا رییس دانشکده خبر که میگوید با ریاستجمهوری در ارتباط مستقیم است نمیتواند برای بودجه دانشکده خبر هم صحبتی با آقایان بکند؟ سه سال پیش گفته شد، پول نفت را به سر سفرههایتان میآوریم. ما نفت نخواستیم، همان سفرههایمان را نبرید.
پس از او یکی دیگر از دانشجویان گفت: مشکل ما این است که مسئولان دانشکده فکر میکنند ارباب هستند و ما رعیت آنها هستیم.
سپس، دانشجویان با خواندن سرود «یار دبستانی من» به تحصن خود ادامه دادند. آنها پس از گذشت ۴۰ دقیقه از تحصن خود به طرف اتاق رییس دانشکده خبر در طبقه چهارم حرکت کردند تا او را وادار به پاسخگویی کنند. به گزارش خبرنامه امیرکبیر با تشویق دانشجویان و فریاد درخواست برای بیرون آمدن احمدزاده کرمانی، رییس دانشکده خبر از اتاقش، یکی از دانشجویان گفت: ما هرچه اعتراض کردیم، رییس دانشکده خبر گویا گوشش شنوای اعتراضات ما نبود. حالا در مقابل در اتاق وی آمدهایم و فکر میکنیم حداقل الان دیگر صدای ما دانشجویان را میشنود.
وی سپس با طرح خواستههای دانشجویان، از رییس دانشکده خبر خواست که به جمع دانشجویان بیاید. سپس دانشجویان از رییس دانشکده خبر خواستند که مخفی نشود و بیرون بیاید تا با دانشجویان حرف بزند.
در حالی که ۱۰ دقیقه از حضور دانشجویان میگذشت و رییس دانشکده خبر خود را مخفی کرده بود، وی معاون دانشجویی دانشکده را به جمع دانشجویان فرستاد. این موضوع باعث اعتراض دانشجویان شد و آنها خواستند که شخص احمدزاده در جمع آنها حاضر شود. در عین حال معاون دانشجویی دانشکده خبر پس از شنیدن اظهارات و اعتراضات دانشجویان، در همان ابتدای سخنان خود، آنها را تهدید کرد و گفت که این تجمع با مجوز کجا بوده و تجمع باید مجوز داشته باشد.
این سخنان او با اعتراض دانشجویان روبهرو شد. دانشجویان اظهار کردند که اعتراض و تجمع دانشجویان احتیاجی به مجوز ندارد. معوان دانشجویی دانشکده اظهار کرد که رییس دانشکده الان در حلسه است و نمیتواند بیاید بیرون.
سپس معاون دانشجویی دانشکده خبر که قصد داشت اعتراضات دانشجویان را تنها محدود به بحث غذا کند با لحنی تند، گفت: شما باید منتظر میماندید تا کارهای ما نتیجهای بدهد. شما با ما همکاری نکردید.
این سخنان وی نیز با اعتراض دانشجویان روبهرو شد که میگفتند یک هفته منتظر ماندهاند و هفته گذشته نیز تا ساعت ۲ منتظر رییس دانشکده بودند تا در بین آنها بیاید. یکی از دانشجویان گفت: احساس میکنیم که شما دارید از موضع بالا و طلبکارانه با دانشجویان صحبت میکنید. این در کشور ما جا افتاده که مسئولان به مردم حکومت کنند و امر هم بکنند. در حالی که برعکس این مردم هستند که باید به مسئولان حکومت کنند. اگر رییس دانشکده، رییس شده بهخاطر من است و اگر دانشجویی نبود، احمدزاده میخواست به چهکسی ریاست کند؟
در این اعتراض که دانشجویان همچنان خواستار حضور رییس دانشکده خبر در بین خود بودند، چند بار بحث بین دانشجویان و معاون دانشجویی به دلیل نوع اظهارت وی، به تشنج کشیده شد که با همکاری دانشجویان بهصورت مسالمتآمیز و آرام فیصله یافت. دانشجویان تاکید کردند که مطالبات آنها محدود به یک موضوع غذا نیست و تشکل و نشریه و موضوع اساتید نالایق و بیسواد، فشار به دانشجویان برای شهریه، فضای دانشکده و… خواستههای دانشجویان است.
معاون دانشجویی دانشکده اظهار کرد: در رابطه با غذا من پیگیری می کنم اما برخی افراد هستند که به من میگویند چرا بهدنبال حل این موضوع هستی. وی در ادامه بار دیگر دانشجویان را تهدید کرد و گفت: با متشنج شدن فضای دانشکده، دود آن به چشم خود شما میرود. این اظهارات وی بار دیگر اعتراض دانشجویان را بهدنبال داشت که این حرف او را تهدید تلقی کردند.
سپس یکی از دانشجویان گفت: این شهریهای که هر ترم از دانشجویان گرفته میشود کجا صرف میشود؟ وضعیت آموزشی دانشکده که اسفبار است. پس به ما بگویید این شهریه کجا میرود. او افزود: چرا دانشکده بهجای برگزاری مراسم تقدیر از مولانا و دادن پنج سکه بهار آزادی به وی، این بودجه را صرف دانشکده نمیکند؟
معاون دانشجویی دانشکده خبر در پایان به دانشجویان قول همکاری داد و قرار شد، شورایی از دانشجویان مطالبات را بار دیگر به طور کتبی به مسئولان دانشکده بدهند. پس از پایان این تحصن، دانشجویان با تاکید بر ادامه اعتراضات خود در صورت برآورده نشدن خواستههایشان، محل تحصن را ترک کردند.
No comments:
Post a Comment